Konferensen har fem huvudtalare som vi ser så mycket fram emot att lyssna till.

Läs mer om varje talare här nedan och kom förberedd och med stor förväntan!

CHRISTINE VIKLUND

Tvåbarnsmamma och hjärnforskningsnörd med stort hjärta att tala om psykisk hälsa, frihet och identitet. Verksamhetsansvarig för Pingst Omsorg i Sverige och driver bland annat podden Pingst relationer.

Christine kommer att prata om självledarskap. Vad händer i oss när allt det här händer runtomkring oss? Hur leder vi oss själva genom stormar? Varför är det viktigt att ha koll på vad vi har i ryggsäcken när vi leder andra? Vem är Gud i stormen? Vem blir du i stormen?

MALIN HAGENFORS

Malin bor i Eskilstuna med familj där hon är pastor med ansvar för ungdom och unga vuxna i Pingstförsamlingen.

Hon har nu jobbat i församling i 10 år och brinner för unga, den lokala församlingen och att hjälpa människor komma i funktion i Guds rike. Sedan några år leder hon också ledningsteamet för Nyhem Ung.

På lördag kväll kommer Malin att prata om kraft till tjänst.

DAVID ANDRÉ ÖSTBY

David är kreativ pastor i Filadelfiakyrkan i Oslo, samt lovsångsledare och låtskrivare signerad med Integrity Music. Han längtar efter att se människor hitta sin kallelse och bli säkra i sina gåvor. David har skrivit låtar i 20 år och har 150 publicerade låtar på cirka 20 språk.

ELLOISE NORDKVIST

Elloise är mamma till tre ljuvliga ungar och pastor och föreståndare i Pingst Helsingborg. Hon har under många år arbetat med teater och kreativ kommunikation både i församlingar och i större sammanhang som Nyhem och Frizon.

Elloise är en passionerad och kreativ förkunnare som ständigt utforskar och prövar nya sätt att berätta de goda nyheterna om Jesus. Hennes längtan är att vi alla kommer hem med nya tankar och idéer men främst en ny passion för att kommunicera Guds nåd hoppet i Jesus till våra sammanhang. Kanske till och med längta hem.

JOEL MACINNES

Joel är doktorand vid London School of Theology och lärare i Nya Testamentet på Akademi för Teologi och Ledarskap. Dessutom är han en briljant gitarrist och hängiven lovsångare.

LOVSÅNGSLEDARE

Mathias Ekelyck kommer att lovsjunga tillsammans med oss under hela konferensen.

MATHIAS EKELYCK

Mathias är pastor i pingstkyrkan i Örebro. Han är en begåvad låtskrivare och fantastisk lovsångsledare. Dessutom har han varit med och skrivit många sånger som senaste åren sjungits runt om i landet. Inte minst på projekten från Pingst.