Konferensen har tre huvudtalare som vi ser så mycket fram emot att lyssna till. Läs mer om varje talare här nedan och kom förberedd och med stor förväntan!

Konferensen har tre huvudtalare som vi ser så mycket fram emot att lyssna till. Läs mer om varje talare här nedan och kom förberedd och med stor förväntan!

SEBASTIAN STAKSET

Det är uppenbart att Sebastian drivs av kärleken till Jesus i allt han gör. Hans stora hjärta för utsatta i vårt samhälle och världen visar sig gång och på gång i både ord och handling. Det kommer att vara utgångspunkten i förkunnelsen. Att vår kärlek till Jesus är den primära drivkraften för våra liv.

ANNE JORID AGHNELL

Vår kreativitet och våra gåvor är inte på något sätt begränsade till en söndagsgudstjänst eller en ungdomssamling. Vi är kallade till staden, marknadsplatsen och att där berätta de goda nyheterna om Jesus.

PELLE HÖRNMARK

”Kärleken till församlingen, det kan jag tala om var som helst, när som helst” Det var Pelles omedelbara svar på vår fråga om att komma till Kreativ -22. Vi ser så fram emot att höra Pella tala över det vackra som församlingen är!

LOVSÅNGSLEDARE

Josefina Gniste och Mathias Ekelyck kommer att lovsjunga tillsammans med oss under hela konferensen.

Josefina är en välkänd lovsångsledare och pastor. Hennes hjärta för Guds rike, att generationer ska mötas och att vi tillsammans ska upphöja Jesus har resulterat i många skivor och sånger som tar ut riktningen för vår tid som kyrka. Josefina är pastor i Katrineholm och precis släppt ny musik.

Mathias är pastor i pingstkyrkan i Örebro. Han är en begåvad låtskrivare och fantastisk lovsångsledare. Dessutom har han varit med och skrivit många sånger som senaste åren sjungits runt om i landet. Inte minst på projekten från Pingst.