Vi har förmånen att ha tre big breakouts där vi fördjupar oss mer i respektive spår Lovsång & musik, Teknik – Gurus of tech och Kommunikation – Kyrkkreatörer.

Vi har förmånen att ha tre big breakouts där vi fördjupar oss mer i respektive spår Lovsång & musik, Teknik – Gurus of tech och Kommunikation – Kyrkkreatörer.

BIG BREAKOUT 1

KYRKKREATÖRER

Här möts vi som håller på med sociala medier, design, webb, foto, video och kommunikation i kyrkan. Ett forum för att koppla med andra med samma gåva och uppgift. En plats för att tillsammans uppmuntra, inspireras och hjälpa varandra att utvecklas.

Sara Svahn har startat nätverket Kyrkkreatörer. Hon arbetar med kommunikation i Filadelfia Stockholm.

BIG BREAKOUT 2

LIVEINSPELNING – NY MUSIK I PINGST

Äntligen spelar vi in ny musik och vi gör det live på Kreativ! Under fredagens sista samling kommer vi spela in fyra nya sånger på samlingen. Vi vill samla alla i konferensen som har lovsång och musik i hjärtat att vara med i den stora lovsångskören. Hundra av oss kommer stå bakom lovsångsteamet och resten runt och framför. Allt spelas in med både ljud och bild för att släppas i början av sommaren. På big breakout kommer vi förbereda oss för inspelningen. Var med på årets inspelning!

Anna Kaisa Wahlin som är pastor i Jönköping Pingst har tillsammans med Samuel Hector lett arbetet med att ta fram ny musik i pingst. På lead kommer vi få höra Mathias Ekelyck, Miranda Sand, Sofia Alm och Rebecka Ternvall.

BIG BREAKOUT 3

SWEDISH GURUS

Här möts alla vi som sysslar med produktion och teknik i kyrkan. Ett tillfälle att nätverka, uppmuntras och utvecklas.

Albin Söderström och Johan Gustafsson startade Swedish Gurus of Tech med en dröm om att lyfta, uppmuntra och utrusta tekniker i kyrkan. Att hjälpa oss att se den större bilden och vikten av den andliga tjänst det är att vara tekniker.